onsdag 22 januari 2014

friluftsdag! :)

Idag har vi haft friluftsdag och det handlade om funktionsnedsättning! Det var väldigt intressant att veta hur dom som har funktionsnedsättning idrottar och hur deras vardag fungerar! 
Det första vi gjorde var att vi skulle vara blinda och då hade vi skidglasögon som det var tejp på så att vi inte skulle se! :) jag och Martina va ett par och turades om att ha dom på sig dom! Och det såg jätte rolig ut. 
Efter det så skulle vi åka skidor utan stavar och det va roligt vi körde några lekar och sen så körde vi typ en tävling att vi skulle köra en sträcka och sen kasta boll! Det va mindre roligt! 
Tredje stationen så körde vi vinter brännboll, och nåt slags bollspel! 
Sen var det äntligen lunch! 
Fjärde stationen va bergsräddning! 
Då fick vi ha på oss snöskor och dra en kälke med tre stycken personer i och byta och köra tillbaka! 
Sen så fick vi vänta på att den andra gruppen skulle bli klar, medans så fick vi hålla varandra i handen som en stor ring och ett rep som skulle gå runt i en ring så att vi fick krypa under och i repet ganska svårt att förklara! :) och tillslut så va den andra gruppen klar så att vi fick köra den banan och då skulle vi alla vara fast i varandra med rep runt vristerna och tävla mot våra kompisar! 
Den sista stationen var nog det roligaste av alla stationer på hela dagen det va RULLSTOLLSBASKET & BÅGSKYTTE hur roligt låter inte det! Det var as roligt! Bågskytte var ganska svårt men jag prickade tavlan! :D rullstolsbasket va jätte jätte roligt men det var svårt för jag visste inte hur en rullstol fungerar! Men mitt lag vann mot Felicias lag och det var det viktigaste av allt! Näe jag skojar det som var viktigast va att ha roligt den här dagen! Efter det här inlägget kommer det upp kärleks inlägg äntligen!:) hejdå!0 kommentarer:

Skicka en kommentar