onsdag 26 mars 2014

Lungn träning!

Visst är det skönt att bara gå på gymmet.
Tänk den känslan innan man ska träna när man är trött efter en skoldag den känslan har iallafall jag, men att bara ta sig i väg till gymmet är en utmaning! 
Men det är ju bra ibland att tar lungt som att gå på springbandet! 
Men idag iallafall har det varit en bra dag ganska lungt på skolan faktiskt! Efter skolan var jag med Martina och Samuel och vi hängde hos Martina och pratade ut om att från himmel och gjord rätt skönt man måste ju prata med en kille om livet också! :D 
Efter jag varit hos Martina gick jag hem med Britney Spears- tonix i lurarna, rätt skön låt ändå när jag gick kände jag för att bara dansa loss men jag hejdade mig haha! :D men när jag kom hem så några minuter efter kom min älskade mamma och vi åt middag och pratade, jag älskar den tiden jag får med mamma själv man kan liksom prata om allt och få lite ensam tid med henne det är en tid jag tar vara på. Men efter det var det dags att gå till gymmet och jag tog det lungt idag som jag skrev längre upp och jag gick på springbandet i 35 minuter lite träning kanske men jag och mamma ska cykla ute i morgon lite intervaller och cykla runt frösöberget, men nu väntar jag på mamma som är snart klar efter sitt rpm pass! 
Jag vet att jag lovade att Stockholm inlägget skulle komma för typ 2 veckor sen men jag har inte hunnit och orkat men håll koll så kommer det snart ut! 
Men hörs sen kramar Cissi!
1 kommentar: