söndag 22 februari 2015

Helgen

Hej hopp! Min helg har varit fullspäckad, fredagen spenderade jag med mina bästavänner Felicia, Alex,Gustav och Martina. Jag Felicia,Alex och Gustav träffades på stan runt 15.40 för att vi skulle i väg och handla mat till kvällen. Det tog 30 min för oss att gå igenom affären med mat! Haha! :D 
Vi åkte bussen 16.30 och kom hem 17. Vi gjorde mat osv sen så runt 22 kom Martina och vi käkde jordgubbar och smält choklad och så öppnade vi våra julklappar till varandra! Tack väldigt mycket för presenterna Alex och Gustav! 
Lördag så åkte vi hem från Alex. Gustavs pappa hämtade oss och skjutsade oss in till stan. Där i stan väntade farmor på mig. Vi åkte hem och kollade på skidor. 
På kvällningen gjorde vi te, glass och käkade vindruvor till Melodifestivalen. 
Jag tyckte personligen att Jon Henrik Fjällgren var bäst. 
På lördagen så vaknade jag runt 10 och låg uppe och kolla på telefonen. Farmor och farfar var ute och gick till runt 11 och då gick jag ner och åt frukost. 
Jag bakade kokosformar med farmor och sen kom pappa hämtade mig. 
När vi kom till Krokom så åkte vi in på sporten och kollade på ett par springskor till mig. Vi hittade ett par skor, det var ett par asicis nimbus. De var ett par lila,rosa och vita skor. 


1 kommentar: